Zwemvest

Een Zwemvest Kopen? Voor elke watersporter een passend model, zo hebben wij ons assortiment samengesteld. Voor elk budget is er een zwemvest verkrijgbaar. Voor wakeboarden, waterskiën of een andere watersport. Naast zwemvesten zijn er ook reddingsvesten. Het verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest is dat een reddingsvest is voorzien van een kraag. Deze kraag zorgt ervoor dat je omdraait bij val in het water.

Kies hier een Zwemvest categorie:

Zwemvest Heren


Zwemvesten voor Heren zijn er in vele verschillende soorten. Ook binnen de verschillende materiaal soorten zijn voor elke watersport wel een passend vest. Voor het wakeboarden en waterskiën word vaak gekozen voor een Competition Vest. Dit is een niet gekeurd vest met veel bewegingsvrijheid en bescherming. Sinds kort heeft JOBE de Unify op de markt gebracht. Dit is het eerste competiton vest met CE keuring. Dit vest is dus zowel in de boot als op het water te gebruiken. Naast een Zwemvest Heren in Neopreen zijn er ook zwemvesten van Nylon voor zeer scherpe prijzen.

Zwemvest Dames

Probleem bij een Zwemvest Dames is vaak de pasvorm. Recent heeft JOBE daarom de maatvoering van alles dames zwemvesten verbeterd en nieuwe maten op de markt gebracht. Naast de traditionele maten zijn er nu ook + maten. Deze zijn geschikt voor een grotere borstomvang. Voorheen moest er dan een grotere maat genomen worden waarbij de taille te groot was. Ook een zwemvest dames is dus nu verkrijgbaar met een goede pasvorm. Zowel in een Neopreen uitvoering als in een voordelige Nylon uitvoering.

Zwemvest Kind

De keuze bij een zwemvest kind is voornamelijk het materiaal. Het is natuurlijk prettig als het vest lekker zit bij het kind. Een Neopreen vest heeft als eigeschap dat het materiaal soepel is wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid en een prettige pasvorm. Ook het ademende vermogen van neopreen is goed. Een Nylon Zwemvest Kind is verkrijgbaar met verschillende voeringen. Een zachter voering zorgt voor meer flexibiliteit en harde voering maakt het kinder zwemvest goedkoper. Wanneer het kind nog geen zwemdiploma heeft raden wij zeker een reddingsvest aan! Ben je niet zeker van uw keuze? Wij helpen je graag bij kiezen van het juiste vest. Ook kan je altijd langskomen in onze watersport winkel.

Reddingsvest Kopen

Het grootste verschil tussen een reddingsvest en een zwemvest is dat een reddingsvest door zijn kraag ervoor zorgt dat je op je rug komt te liggen in het water. Een reddingsvest is verkrijgbaar in een automatisch reddingsvest of reddingsvest van nylon, ook wel bekend als het oranje zwemvest. Het automatische reddingsvest blaast zichzelf op wanneer patroon vol loopt met water. Een automatisch reddingsvest dient goed opgeborgen te worden. In een vochtige ruimte loopt het patroon vol en kan deze zelfs opblazen. Wel zijn voor de meeste reddingsvesten patronen los verkrijgbaar zodat het reddingsvest opnieuw gebruikt kan worden. Handig op bijvoorbeeld een zeilboot, maar niet handig op een plek waar je veel in aanraking komt met water. Een Reddingsvest raden wij zeker aan voor kinderen die nog geen zwemdiploma hebben. 

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl