Menu
EUR

Reddingsvest Kind

18 Producten
Toon:
Toon 1 - 12 van 18

Een Reddingsvest Kind zorgt voor een veilig dag op of rond het water. Er zijn behoorlijk wat verschillende modellen en varianten verkrijgbaar die uw kind kunnen beschermen. Een Reddingsvest is verkrijgbaar in een automatische of ‘vaste’ variant. Maar ook hierbinnen zijn er nog verschillende mogelijkheden zoals een nylon of neopreen reddingsvest. Twijfelt u nog tussen een Zwemvest of Reddingsvest Kind? Wanneer het kind nog geen zwemdiploma heeft raden wij sowieso een reddingsvest aan. Een Reddingsvest is bijvoorbeeld minder geschikt tijdens het beoefenen van een watersport zoals wakeboarden of waterskiën.

 

Verschil tussen een Zwemvest en Reddingsvest Kind?

Vaak worden zwemvesten en Reddingsvesten met elkaar verward, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Er zit een groot verschil tussen een zwemvest en een reddingsvest. Namelijk de kraag, deze kraag zorgt ervoor dat je in het water op je rug komt te liggen. Voor een kind zonder zwemdiploma adviseren wij daarom ook een Reddingvest Kind.
Doordat een zwemvest geen kraag heeft is het comfort van een Zwemvest Kind hoger. In een Reddingsvest Kind heb je minder bewegingsvrijheid. Een Zwemvest is daarom aan te raden tijdens het beoefenen van een watersport zoals wakeboarden of waterskiën. Op dat moment is er toezicht aanwezig en kan er bij een ongeval snel worden ingegrepen.

Automaat of Vaste vulling Reddingvest Kind?

Een Reddingsvest Kind is verkrijgbaar in twee varianten, een Automatisch Reddingsvest of een Reddingsvest met schuimvulling. Het voordeel van een automatisch reddingsvest is het minimale uiterlijk en hierdoor meer bewegingsvrijheid en comfort. Een Automatisch Reddingsvest explodeert door het verdampen van het zouttablet wat in het vest zit. Dit kan dus ook wanneer een kind aan het spelen is bij het water. Daarom adviseren wij veelal een een Reddingsvest Kind met schuimvulling. Een toepassing waarbij een Automaat zeer geschikt is, is bijvoorbeeld op een zeilboot. Echter is het zeker aan te raden om een kind te laten ervaren wat het effect is van een Automatisch Reddingsvest.

 

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Gebruik
Model
Uitvoering
Eigenschappen
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!