Email:

Menu
EUR
  • SameDay levering mogelijk!
  • 1250 m2 watersport megastore
  • De grootste voorraad van Nederland
  • Een écht familiebedrijf

Ruilen & Retourneren

 

Op deze pagina kan je vinden hoe je eenvoudig en snel één of meerdere artikelen van je bestelling kan ruilen of retourneren. Je mag uiteraard ook langs komen in onze winkel om een bestelling te ruilen of retourneren. Mocht je nog vragen hebben over het ruilen of retourneren van je bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik één of meerdere artikelen Retourneren?

Eén of meerdere artikelen retourneren kan binnen 14 dagen na de dag van ontvangst. Er zijn twee verschillende manieren om te retourneren. 

Ten eerste kunt je de artikelen gratis in onze winkel in Joure afgeven tijdens onze openingstijden.

De tweede manier is om te retourneren is via ons online retourportaal die onder aan deze pagina te vinden is. Hierin kun je gemakkelijk je retour starten door je postcode + ordernummer in te vullen. Vervolgens krijg je enkele vragen over de reden van je retourzending. Door eenmalig €7 te betalen ontvang je via ons een retourzegel of een QR code die je kunt laten scannen bij het afgiftepunt. Houdt er rekening mee dat de artikelen in ongeschonden staat, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien zijn van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak de artikelen goed en stuur het binnen 14 dagen na de dag van ontvangst met voldoende frankering terug. 

Wij storten het gehele aankoopbedrag terug inclusief standaard verzendkosten voor de heenzending. Indien je slechts een deel van de bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Het bedrag krijg je zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour, echter mogen wij wel wachten met de terugbetaling totdat de producten zijn ontvangen. Of totdat jij hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien je ons tijdens het retourttermijn vooraf op de hoogte brengt van de retour, dan heb je vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren.

Hoelang heb ik bedenktijd?

Je hebt wettelijk 14 dagen bedenktijd. Dit wil zeggen dat je de bestelde product(en) kunt beoordelen/passen. Net zoals je bij ons in de winkel kunt doen. Ben je niet tevreden met de aankoop? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen herroepen (retourneren). Na het herroepen heb je 14 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht, hiervoor kosten in rekening gebracht kunnen worden. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Zorg ervoor dat je de producten binnen 14 dagen na ontvangst of binnen 14 dagen nadat u de overeenkomst heeft ontbonden aan ons retourneert, anders kunnen wij de retourzending helaas niet meer accepteren.

Welke artikelen kunnen niet worden geretourneerd?

- Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. - Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform jouw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kun je niet ruilen of retourneren.

- In verband met de veiligheid kunnen wij voor Automatische Reddingsvesten een waardevermindering hanteren van 100%.

- Zwemkleding kan uitsluitend retour wanneer deze nog voorzien zijn van de kaartjes en hygiëne sticker.

- Voor touwwerk voor de funsport wat is uitgepakt/uitgerold kunnen wij een waardevermindering hanteren van 100%.
- Voor artikelen die zichtbaar beschadigd zijn of waarvan de werking niet meer intact is kunnen wij een waardevermindering hanteren oplopend tot 100%.

Retourformulier

>>Download hier het retourformulier<<

Naast ons eigen retourformulier mag je ook gebruik maken van het Europese herroepingsformulier.

>>Download hier het Europese Herroepingsformulier<<

Meld hier je retour aan 

>>Start hier je retour<<

 

 

 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!