Menu
EUR

Zwemtrap Boot

1 Producten
Toon:
HIBO HIBO Touwladder 5-treden
HIBO Touwladder 5-treden
€29,99 €24,79
 
Toon 1 - 1 van 1

Wanneer je vanaf je sloep, boot of steiger het water in wilt gaan, is het belangrijk dat dit veilig en eenvoudig gebeurd. Hierdoor is een zwemtrap een onmisbare accessoire voor wanneer je op het water bent. Of je nu een steiger, sloep of boot hebt, een goede trap zorgt ervoor dat je veilig en eenvoudig in- en uit het water kunt komen.

Zwemtrap Boot

Een zwemtrap voor een boot is perfect voor wanneer u een boot heeft en regelmatig het water ingaat. Een goede kwaliteit trap is erg handig om het water in en uit te gaan. Daarnaast bieden goede zwemtrappen voor uw boot ook extra veiligheid. Daarnaast is een trap voor uw boot ook eenvoudig te bevestigen. Bij een aankoop van een zwemtrap boot is het belangrijk dat u rekening houdt met verschillende factoren. Bijvoorbeeld de grootte, het aantal treden en het materiaal. Wanneer de trap goed past bij je boot is dit een goede investering waar je jaren lang plezier van kan hebben.

Zwemtrap Steiger

Een zwemtrap voor een steiger is de perfecte oplossing om veilig en gemakkelijk in en uit het water te gaan. Het kan soms namelijk lastig zijn om op de steiger te klimmen. Daarom is een stevige en veilige trap essentieel voor de veiligheid van alle zwemmers. Met het kiezen van het kopen van een zwemtrap steiger is het belangrijk om de kijken naar de grootte, het aantal treden en het materiaal. Verder is het ook van toepassing om te kijken naar het bevestigingssysteem en stabiliteit.

Zwemtrap Sloep

Wanneer je vanaf een sloep in het water wilt gaan is het natuurlijk belangrijk dat dit veilig en eenvoudig gebeurd. Hiervoor zijn er speciaal zwemtrappen voor een sloep. Goede zwemtrappen voor een sloep zorgt ervoor dat zwemmers en duikers gemakkelijk opnieuw aan boord kunnen komen. Een goede trap voor een sloep is licht van gewicht, compact en eenvoudig te bevestigen. Ook hier bij is het van belang om te kijken naar het aantal treden, de stabiliteit en de grootte. De trap moet natuurlijk wel bevestigd kunnen worden. 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!