Email:

Menu
EUR
  • SameDay levering mogelijk!
  • 1250 m2 watersport megastore
  • De grootste voorraad van Nederland
  • Een écht familiebedrijf

About Us

Bij Watersportsonline vind je alles om met de juiste uitrusting het water op te gaan! Doordat wij samenwerken met de tofste watersport merken hebben wij het perfecte assortiment voor iedere watersporter! Ons motto is om van een merk zoveel mogelijk voorraad te hebben. Zo is er bijna altijd een passende uitrusting op voorraad zodat je snel het water op kunt.

Historie 


Watersportsonline is onderdeel van IJben Season Sports. Het familiebedrijf startte in 1951 als levensmiddelenwinkel met vele bijproducten en later ook seizoensproducten. Klantenbinding, een uitgebreid assortiment en een goede service waren kenmerken die hoog in het vaandel stonden.
Zo had de winkel als eerste in de regio een eigen bezorgdienst: boodschappen en seizoensproducten konden besteld worden via een zogeheten ‘bestelboekje’. Het familiebedrijf heeft verschillende ontwikkelingen doorgemaakt, maar het karakter van het bedrijf is blijven bestaan. In 2008 is de keuze gemaakt om het bedrijf volledig te gaan richten op seizoensproducten met de focus op watersport. Wat begon met een aantal rubberboten is uitgegroeid tot IJben Season Sports met een uitgebreid assortiment en een groot aandeel in de landelijke verkoop van watersportartikelen.

Onze winkel 


Omdat het prettig is om veel watersportartikelen in het echt te bekijken en te vergelijken vinden wij het belangrijk om in de winkel de tijd voor onze klanten te kunnen nemen. Hier helpen wij je graag bij je keuze en vragen!
Elke mooie dag die je niet op het water kunt zijn, is een gemiste kans. Vandaar dat wij ons inzetten voor een maximale voorraad van ons assortiment. Ook proberen wij alle service te bieden om de producten zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen!

Watersportliefhebbers


Met ons enthousiaste team van watersportliefhebbers zijn wij altijd druk bezig om onze kennis weer op pijl te brengen. Zo kunnen wij onze klanten de juiste tips en adviezen geven. Daarmee hopen we jouw dag op het water nét dat beetje extra te kunnen geven!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!