Zeillaarzen

Comfortabele Zeillaarzen voor op de zeilboot. Belangrijk op een zeilboot is dat het schoeisel waterdicht is en een goede anti-slip laag heeft voor grip op het dek. Er zijn verschillende laarzen en schoenen verkrijgbaar voor diverse boten. Voor een kleine zeilboot zoals een Laser of Optimist zijn Zeilschoenen verkrijgbaar in verschillende hoogte’s. Op de grote toer zeilboten worden vaak hoge laarzen gebruikt van onder andere de merken Lizard en Dubarry.

Lizard Zeillaarzen


Lizard is een Italiaanse schoenen fabrikant die hoogwaardige technische schoenen produceert voor divere activiteiten en sporten. Voor de zeilsport heeft Lizard enkele populaire modellen ontwikkeld. De Spin Boot is een Zeillaars die zeer flexibel en comfortabel is door zijn lichtgewicht. De speciaal ontwikkelde anti-slip zool zorgt voor een ongekende grip aan boord.

Rubber Zeillaarzen


Naast de luxe en moderne laarzen zijn er ook goedkope Rubber zeillaarzen verkrijgbaar. Deze laarzen zijn volledig waterdicht maar minder comfortabel dan de luxere laarzen. Een Rubber laars is verkrijgbaar in een hoog of laag model, het voordeel van een laag model is dat je eenvoudig in en uit kunt stappen.

Neopreen Zeillaarzen


Neopreen Zeillaarzen worden gebruikt onder wetsuit en soms ook onder een zeilpak. De Neopreen zeilschoenen of laarzen zorgen er niet voor dat je voeten droog blijven, maar wel warm en functioneel. Het voordeel van Neopreen is het flexibel is en je veel bewegingsvrijheid geeft tijdens het zeilen.

Dubarry Zeillaarzen


De laarzen van Dubarry zijn een combinatie van fashion en functionaliteit. Het merk is een begrip geworden bij de toerzeilers. Dubarry heeft zowel zeillaarzen voor dames als voor heren in diverse kleuren zoals zwart en bruin. De laarzen van de Ierse schoenen producten zijn 100% waterdicht. Het Gore-Tex materiaal zorgt ervoor dat het materiaal waterdicht en ademend is. Bovendien kan door het goede ademende vermogen van de laarzen kan het transpiratievocht worden afgevoerd naar buiten. Een ander uniek element aan de Dubarry laarzen is de zool die water snel afvoert voor een goede grip op het dek.

 

Winkel Donderdag t/m Zaterdag 10:00-17:00 |  Klantenservice Maandag t/m Zaterdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550