Zeiljas

Een Zeiljas beschermt tegen wind, water en kou tijdens de meest zware omstandigheden


Er is een enorme keuze in zeiljassen in vele verschillende soorten. De juiste zeiljas hangt af van de gewenste eigenschappen. Deze eigenschappen hangen af van bijvoorbeeld tijdens welk seizoen en op welk water de jas gedragen gaat worden. Naast de eigenschappen is het design van de jas een persoonlijke smaak. Door de vele innovaties in de afgelopen jaren zijn de zeiljassen behoorlijk verbeterd. Nieuwe technische zeilkleding materialen maken de jassen nog comfortabeler.

Welke Zeiljas Kopen

 

Er zit veel verschil in de prijs van een zeiljas, dit prijsverschil zit in een aantal factoren. Het grootste verschil zit in de gebruikte materialen, wanneer er bijvoorbeeld gebruikt wordt gemaakt van GORE-TEX® heeft dit invloed op de prijs. Ook het ademende vermogen, wind- en waterbestendigheid van de jas hebben invloed op de prijs.

 

De duurste zeiljas is niet altijd de beste jas, de duurste zeiljassen zijn vaak geschikt voor op de oceaan. Wanneer je op een sportieve boot vaart op binnenwater geeft deze jas teveel bescherming en is niet functioneel. Waar en hoe de jas gebruikt gaat worden is dus van belang bij het kopen van een jas voor tijdens het zeilen.

 

Magic Marine Zeiljas

 

Magic Marine heeft naast zeilkleding voor kleine zeilboten ook zeiljassen in de ‘Coast’ collectie. Een complete collectie zeilkleding voor grote zeilboten. Een fris en vernieuwend ontwerp met de nieuwste technologieën voor een hoog comfort. De nieuwe 2-layer Magic Marine Zeiljas is een enorm succes geworden. Deze jas is verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

 

Gill Zeiljas

 

Gill staat bekend om zeilkleding met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Veel toerzeilers dragen Gill Zeilkleding. Maar ook op heeft Gill een brede Race collectie voor. Een bekende Gill Zeiljas is de OS2, deze technische jas heeft een sportief en modern design. Door het 2 layer gelamineerde materiaal en de volledig getapete naden heeft de OS2 een goede waterdichtheid, winddichtheid en ademend vermogen. De Gill OS2 is verkrijgbaar in een dames en heren model. Voor de meest zware omstandigheden is de OS1 een populaire jas voor het zeilen. Dit model is gemaakt van maar liefst 4 layer materiaal wat extreem waterdicht is. De Gill OS1 is dan ook geschikt voor op de oceaan.

Winkel & Klantenservice Maandag t/m Vrijdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550