Email:

Menu
EUR

Waxen en Slijpen

8 Producten
Toon:
Ski of Snowboard Slijpen
Ski of Snowboard Slijpen
€20,00 €16,53
 
Ski of Snowboard Waxen
Ski of Snowboard Waxen
€20,00 €16,53
 
Vola Vola Vloeibare Wax Voor Ski & Snowboard 60 ml
Vola Vloeibare Wax Voor Ski & Snowboard 60 ml
€10,50 €8,68 €8,50 €7,02
 
Vola Vola MX-E Wax -5˚C/ 0˚C Rood 200 gr
Vola MX-E Wax -5˚C/ 0˚C Rood 200 gr
€19,00 €15,70 €15,00 €12,40
 
Vola Vola MX-E Wax -12˚C / -4˚C Paars 200 gr
Vola MX-E Wax -12˚C / -4˚C Paars 200 gr
€19,00 €15,70 €15,00 €12,40
 
Vola Vola Ski & Snowboard Wax Set Compleet
Vola Ski & Snowboard Wax Set Compleet
€145,00 €119,83 €120,00 €99,17
 
Toon 1 - 8 van 8
Waxen en Slijpen

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur en het wordt weer tijd om je gear op orde te hebben. Zijn Jouw ski's of snowboard toe aan een opfrisbeurt? Dan kun je ze bij ons laten waxen en slijpen. Dit is belangrijk, omdat je op deze manier de levensduur van jouw ski's en snowboard verlengt en veilig kunt genieten van de wintersport. Met jaren ervaring en voor slechts €40,- kunnen wij jouw materialen waxen en slijpen en weer helemaal klaar maken voor het hoogtepunt van het jaar. Tijd voor wintersport!

Toe aan ski of snowboard onderhoud? Breng je snowboards of ski's langs in onze winkel, of maak hieronder een afspraak zodat wij jouw board of ski's alvast inplannen. Vragen? neem dan gerust contact met ons. 

Hoe Vaak Waxen en Slijpen Ski's/Snowboard?

Zorg goed voor je wintersportmateriaal. Hoe vaak jij jouw ski's of snowboard moet laten waxen en slijpen heeft te maken met hoe vaak je op wintersport gaat. Over het algemeen zijn ski's en snowboards na een week wintersport toe aan een opfrisbeurt en wordt het waxen en slijpen geadviseerd. Ook de kwaliteit van de pistes speelt hier een rol in. Aangeraden wordt dus wanneer je één keer per jaar de sneeuw op zoekt voor en/of na de wintersport te slijpen en te waxen. 

Belag Reparatie Ski's/Snowboard

Het belag, of te wel de onderkant, kan tijdens de wintersport flink beschadigd raken. Door slechte pistes met lage kwaliteit sneeuw of veel rommel zoals steentjes komen er deukjes en scheurtjes in jouw ski's of snowboard. Dit gaat ten koste van de glij- en stuureigenschappen van jouw ski's en snowboard. Met een belag reparatie kunnen wij dit herstellen door de schade te vullen met een vulmiddel. Dit laten we drogen en jouw materiaal is weer helemaal klaar voor gebruik. Neem contact met ons op of maak hieronder een afspraak om gebruik te maken van één van onze wintersportservices. 

 

Onderhouden van Ski's en Snowboard

Om te zorgen dat jouw ski's of snowboard in orde blijven kun je zelf heel veel doen. Het is belangrijk dat je wintersport materialen niet uitdrogen. Daarnaast is het van belang dat de zijkanten van je ski's of snowboard scherp blijven en niet gaan roesten. We begrijpen dat dit veel aandacht vraagt en daarom bieden wij onze wax- en slijpservice aan. Zo kun je altijd optimaal en met een gerust hart genieten van jouw wintersportmomenten.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!