JOBE Zwemvest

JOBE Zwemvest

JOBE heeft een ruim assortiment zwemvesten. Een JOBE Zwemvest is er voor vrijwel elke watersporter.

Elke watersport heeft zijn eigen wensen en vereisten voor een perfect zwemvest. Met als doel om zoveel mogelijk mensen op het water te krijgen heeft JOBE voor elk budget een JOBE Zwemvest. Naast zwemvesten ook reddingsvesten en een complete package voor in de boot. De zwemvesten zijn verkrijgbaar voor Heren, Dames en Kinderen. Ook zijn er unisex vesten, deze zijn voor zowel dames als heren geschikt.


De meeste zwemvesten zijn op voorraad in onze JOBE shop, een JOBE Zwemvest online voor 23:59 besteld, morgen in huis!

JOBE Zwemvest

Een JOBE Vest is verkrijgbaar in verschillende modellen. Het voornaamste verschil tussen de JOBE Vest modellen zoals de 4 buckle het het Neo Vest is het materiaal en de pasvorm. Een Neo Vest is gemaakt van Neopreen wat zorgt voor een goede functionaliteit en pasvorm. Ook heeft Neopreen als eigenschap dat het goed ademt. Nylon is voordeliger dan Neopreen, het nadeel van Nylon JOBE Zwemvest is dat het ademende vermogen nihil wat op een boot vervelend kan zijn. Tussen de Nylon vesten zit verschil in het schuim. De Dual is voorzien van Hard schuim en de 4 Buckle van zacht schuim wat een stuk aangenamer is.

 

JOBE Impact Vest

 

Een JOBE Impact Vest wordt veel gebruikt bij het wakeboarden en waterskien. Het voordeel van een Impact vest is dat deze bescherming geeft bij een val op het water. Een JOBE Impact Vest is een niet gekeurd zwemvest. Een JOBE Zwemvest Impact mag dan ook niet gedragen worden tijdens het varen. Wel is er sinds kort een CE Gekeurd JOBE Impact Vest. Dit is de JOBE Unify, het eerste competition vest welke gekeurd is als zwemvest.

JOBE Zwemvesten

Al enkele jaren is JOBE Sports marktleider in Nederland op het gebied van watersportartikelen. Ook met zwemvesten is JOBE één van de grootste merken. Door een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden is het doel om zoveel mogelijk mensen op het water te krijgen. De producten zijn opgebouwd in segementen. De segmenten zijn Good, Better en Best. Zo is er voor elke watersporter en budget een passend zwemvest!

 

JOBE Zwemvest Aanbieding

Op zoek naar een JOBE Zwemvest met korting? Kijk snel in onze JOBE Outlet voor een JOBE Zwemvest Aanbieding. In de Outlet tref je overjarige zwemvesten of laatste maten. De korting op een Zwemvest kan wel oplopen tot 70%. Profiteer snel want op = op in de Outlet.
X

jobe zwemvest

Jobe Zwemvesten

jobe zwemvest kopen

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl