Band voor achter boot

band voor achter boot


Met een band voor achter boot heb je oneindig veel plezier op het water. Funbanden zijn er in een 1 persoons model tot wel 10 persoons! Alle funtubes van JOBE zijn uit voorraad leverbaar waardoor u snel het water op kunt. Een band voor achter de boot kan zijn om te relaxen maar ook om enorm snel over het water te scheuren. Het verschil tussen de tubes zit vooral in de vorm en het volume van de band. Verschil in vorm of uiterlijk kan een ander effect geven op het water.

Band voor achter boot kopen


Een band voor achter boot kopen kan al vanaf €84,99. Een 1 persoons funband in bijvoorbeeld een donut model, dit is de Rumble. Of een driehoek model zoals de Thunder. Voor kleine kinderen is het Crusher donut model meer geschikt doordat hier een kussen in kan zodat het ‘gat’ minder diep is. De JOBE funtubes onderscheiden zich door de kwaliteit en afwerking. Zo is het materiaal van een JOBE funband vaak dikker en sterker dan vergelijkbare tubes.

Band voor achter boot Tips


Heb je een boot met niet heel veel PK? Kies dan een band met meer volume. Meer volume zorgt voor een beter drijfvermogen. Hierdoor ligt de band tijdens de start op het water waar een funtube met minder volume zakt. Het voordeel van de band die op het water ligt is dat de boot minder kracht hoeft te hebben om de funtube vooruit te trekken. Wanneer je boot geen skipaal heeft ben je een bridle nodig om te voorkomen dat het funtube touw in de schroef komt. Deze bridle dient aan twee punten op de boot bevestigd te worden en vormt een ‘V’ langs de motor. Op de punt van deze ‘V’ kan het funtube touw aangehaakt worden.

Band voor achter boot modellen


Populaire 1 persoon modellen zijn de JOBE Hydra, Thunder en Rumble. Deze drie modellen zijn verkrijgbaar als losse funtube of als complete package. In een package zit naast de funtube een funtube touw, voetpomp, skivlag en Quick Release. Een Quick Release kan je tussen de Funband en het touw bevestigen en om je arm doe je het neopreen bandje. Wanneer je van de band valt schiet de funtube los van het touw om te voorkomen dat je wordt meegesleept.

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl