Showroom en Telefonische Klantenservice Donderdag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 | Vragen? 0513-785550

Zeilkleding

Een goede outfit Zeilkleding is onmisbaar tijdens een dag op het water. Wij hebben alles op het gebied van Zeilkleding. Zowel voor op de kleine zeilboot als op de grote zeilboot. Belangrijk voor Zeilkleding op een kleine boot zoals op bijvoorbeeld een Laser of Optimist is dat de zeilkleding slijtvast en functioneel is. Daarnaast moet de kleding bij de tempratuur passen. Op een grote zeilboot zijn winddicht, waterdicht en ademend de belangrijkste eigenschappen van een goede set kleding voor het zeilen.

Advies of informatie? Bel of mail gerust! 0513-785550 of info@watersportsonline.nl

Zeiljas

Zeiljas

zeil zwemvest

zeilhandschoenen

x

spraytop

lycra shirt zeilen

zeilschoenen

zeiltas

Zeiljas


Zeiljas voor op de zeilboot? Een zeiljas is een vast onderdeel van je zeil outfit. Tussen zeiljassen zitten veel kleine en grote verschillen die het comfort van de jas bepalen. Een Zeiljas is uitgevoerd met een reflecterende muts die goed zichtbaar is en solas reflectoren op de mouwen. Bij de duurdere zeiljassen wordt gebruik gemaakt van Goretex, dit is een dure materiaalsoort die extreem duurzaam en waterdicht is.

Zeillaarzen


Zeillaarzen moeten ervoor zorgen dat uw voeten warm en droog blijven. Daarnaast is een goede zool, die voor veel grip zorgt op het dek van de zeilboot noodzakelijk om uitglijden te voorkomen. Er is een verschil tussen de ‘vrije tijd’ laarzen en de technische zeillaarzen. Technische laarzen of zeilschoenen zijn gemaakt om u maximaal te beschermen en optimaal comfort te geven.


Zeilhandschoenen


Niks vervelender dan koude handen, met zeilhandschoenen kunt u voorkomen dat u aan boord koude handen krijgt. Er zijn verschillende diktes zeilhandschoenen verkrijgbaar. Voor elk seizoen een setje wat de juiste warmte geeft. Te warme handschoenen in bijvoorbeeld de zomer is niet comfortabel. Naast bescherming tegen kou beschermen de handschoenen voor het zeilen ook tegen wonden en blaren. De Zeilhandschoenen zorgen ook voor een goede grip op de lijnen.

Magic Marine Zeilkleding


Een bekend zeilkleding merk is Magic Marine uit Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Katwijk. Sinds 1989 is Mbrands actief met technische kleding voor zeilers. Naast het leveren van Zeilkleding zet eigenaar Max Blom zich met veel sponsoring in voor de zeilsport. Door verenigingen en organisaties te steunen probeert Magic Marine het zeilen onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Magic Marine heeft een breed assortiment voor elk budget en type boot. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit kleding voor Dinghy zeilboten (Laser, Optimist etc.). Voor deze boten zijn o.a. wetsuits, zwemvesten en zeilschoenen. Ook een spraytop wordt vaak gebruikt over het wetsuit om te beschermen tegen wind en spatwater.

Zeilkleding Outlet


In de Zeilkleding Outlet vind u aantrekkelijke koopjes. Deze koopjes zijn vaak overjarige modellen of laatste maten uit een serie. In de outlet tref je o.a. wetsuits, zeiljassen, zeillaarzen en andere populaire zeilkleding van bijvoorbeeld Magic Marine. De korting van een artikel in de outlet kan soms wel oplopen tot 50% korting. Voor de zeilkleding outlet geldt wel op = op.