7 dagen per week geopend! Maandag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 & Zondag 12:00 - 17:00 | Vragen? 0513-785550

JOBE Sports

JOBE

JOBE Sports 
is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste watersport merken in Nederland. Met als doel om zoveel mogelijk mensen op het water te krijgen. Daarom is voor elke watersport een assortiment samengesteld voor elk budget en niveau. Zo heeft JOBE voor iedereen watersportartikelen. Door continu te blijven investeren in innovatie en ontwikkeling in de producten blijft JOBE zorgen voor de juiste beleving op het water. Veel verkochte watersportartikelen van JOBE zijn het wetsuit, zwemvest en wakeboard. Bekijk het complete JOBE Sports assortiment online of kom langs in onze JOBE Shop!

 

Vragen of meer informatie over JOBE? Bel of mail ons gerust! 0513-785550 of info@watersportsonline.nl

JOBE Wetsuit


Een JOBE wetsuit is er voor Heren, Dames en kinderen. Voor elk seizoen heeft is er een wetsuit die biedt wat de omstandigheden vragen. In het voorseizoen en de winter kan het water ijskoud zijn, om dan als fanatieke watersporter toch het water op te gaan is een goed wetsuit essentieel. De Yukon 4/3 geeft de isolatie die nodig is!

Een goedkoop wetsuit? Ook voor iemand die minder veeleisend is en het wetsuit incidenteel gebruikt heeft JOBE een ruim assortiment wetsuits.


JOBE Zwemvest


Zwemvesten zorgen voor veiligheid maar moeten ook comfortabel zijn. Een comfortabel JOBE Zwemvest heeft een goede pasvorm en is functioneel. Zwemvesten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals Neopreen en Nylon. Neopreen is een luxere materiaalsoort wat zorgt voor meer comfort en functionaliteit van het zwemvest.
Naast standaard zwemvesten is het impact vest ook populair, een impact vest wordt gebruikt tijdens het wakeboarden en waterskiën. Deze vesten hebben geen CE keuring waardoor ze niet te gebruiken zijn in de boot. Een Impact Vest of Competition Vest geeft de flexibiliteit en bewegingsvrijheid en bescherming die nodig is op je wakeboard of waterski!

JOBE Wakeboard

 

De wakeboards van JOBE zijn populair onder de wakeboarders. De team riders presteren de laatste tijd goed met de wakeboards. Een bekende team rider is Austin Hair, hij heeft het Maddox wakeboard ontwikkeld. Naast Austin Hair is ook Marc Kroon een Wakeboard Boat rider. In het wakepark zijn Sam de Haan, Yonel Cohen, Julian Cohen, Maxine Sapulette, Jon Dickey en Ian Curry Lindahl de teamriders. Deze riders strijden jaarlijks mee om de wakeboard titels.

JOBE Shop

Naast wakeboards, zwemvesten en wetsuits heeft het assortiment meer te bieden. Vrijwel elke board sport is te vinden in het assortiment. Denk hierbij aan Kneeboards, Wakesurfers en Wakeskates. Om je outfit compleet te maken is er de nodige Gear. Een goede en comfortabele bescherming is onmisbaar. Er is bijvoorbeeld niks vervelender dan thuis te komen met pijnlijk handen door je handle. De watersport handschoenen kunnen dit eenvoudig voorkomen.