Showroom en Telefonische Klantenservice Donderdag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 | Vragen? 0513-785550

JOBE Wetsuit

jobe wetsuit

Een JOBE Wetsuit is er in verschillende diktes verkrijgbaar. Elk seizoen heeft het water een andere tempratuur en is er een ander wetsuit nodig om comfortabel het water op te gaan. JOBE heeft wetsuits voor dames, heren en kinderen. Voor elk budget is er een passend wetsuit verkrijgbaar. Het verschil tussen de wetsuits zit in het materiaal en de afwerking. Bij de duurdere wetsuits is het neopreen flexibeler voor meer bewegingsvrijheid en zijn naden beter afgewerkt voor meer comfort op het water. Uniek is het nuclear flex wat JOBE gebruikt in de wetsuits, dit zorgt voor ultieme stretch.
Bestel je JOBE Wetsuit in onze online shop voor 23:59, dan heb je hem morgen al in huis!

JOBE Wetsuit Heren

 

Twee bekende modellen heren wetsuits van JOBE zijn de Perth en Atlanta. Dit zijn de twee meest verkochte modellen. Beide wetsuits zijn verkrijgbaar is een Shorty of Fullsuit. Het verschil tussen de Perth en Atlanta is het neopreen en de afwerking. De Atlanta is een voordelig wetsuit met alle basis eigenschappen, materiaal en afwerking. De Perth is iets duurder dan de Atlanta maar het comfort is zeer hoog van de Perth.

 

JOBE Wetsuit Dames

 

JOBE heeft verschillende wetsuits voor dames, een fullsuit, shorty of mouwloos wetsuit. De Savannah is het instap model, dit wetsuit is een basic wetsuit van een prima kwaliteit. De Sofia is luxer uitgevoerd dan de Savannah, het neopreen is flexibeler en hierdoor zeer comfortabel.

 

JOBE Wetsuit Kind

 

Voor kinderen heeft JOBE ook wetsuits. Het model Boston is een populair kinder wetsuit verkrijgbaar in een fullsuit en shorty uitvoering. De Boston is er in een aantal frisse kleurstellingen voor zowel jongens als meisjes vanaf maat 92 t/m 176. Kinderen hebben het sneller koud dan volwassenen, hou hier rekening mee bij het aanschaffen van een wetsuit.

 

JOBE Wetsuit Kopen

 

In de online shop kan je een JOBE Wetsuit Kopen. Wij hebben alle wetsuits van JOBE online. Voor veel pakken geldt voor 23:59 besteld, morgen in huis. Ook is het mogelijk om in onze JOBE Winkel een wetsuit te passen en direct mee te nemen. Naast wetsuits tref je in de watersportwinkel alles van JOBE.


JOBE Wetsuit Advies


Een vraag die men vaak stelt bij het kopen van een nieuwe wetsuit is ‘Welk type Wetsuit ben ik nodig?’ In het voorjaar en begin van de zomer is het water vaak nog koud ondanks dat het op de wal aangenaam is. Wij adviseren in deze maanden een 4/3 dikte met thermo voering voor een aangename dag op het water. In de warmere maanden is een 3/2 veel gebruikt, deze dikte is ook verkrijgbaar in een shorty uitvoering wat op warmere dagen fijn is. Ook hangt de keuze tussen een shorty of fullsuit af van de persoonlijke voorkeur. Een fullsuit geeft

jobe wetsuit kopen

jobe wetsuit dames

jobe wetsuit kind