Wetsuit Kopen

Een Wetsuit Kopen kan in verschillende uitvoeringen, voor dames, heren en een kind. Tussen wetsuits kunnen grote verschillen zitten waardoor het belangrijk is om bij het wetsuit kopen goed te kijken naar de eigenschappen van de pakken. Een goed wetsuit zorgt voor meer plezier en comfort tijdens het beoefenen van je funsport, zoals wakeboarden, waterskiën of surfen.

Vragen over een wetsuit kopen? Bel of mail gerust! 0513-785550 of info@watersportsonline.nl

Wetsuit Kopen


Bij het wetsuit kopen in onze watersportwinkel proberen wij altijd te zorgen voor een assortiment waarmee wij kunnen inspelen op wat nodig is in een wetsuit voor de watersport. Daarnaast vraagt elk seizoen een andere dikte en bescherming, zo is een goede thermo voering bij koud water essentieel. In de zomer is een 3/2 of shorty wetsuit vaak voldoende. Ook voor elk budget is er een wetsuit verkrijgbaar!

Wetsuit Kopen Dames

Een wetsuit dames is er in een fullsuit, shortarm of shorty uitvoering. Voor dames is de fullsuit de meest verkochte uitvoering. Een fullsuit wetsuit dames is dan ook weer verkrijgbaar in verschillende diktes. De 5/3 voor de koude maanden en de 3/2 voor de warmere maanden. Het eerste cijfer geeft de dikte op het lichaam aan, de plekken waar warmte nodig is. En het tweede cijfer geeft de dikte op de armen en benen aan. Een wetsuit kopen met de juiste dikte is dan ook van belang voor een aangename dag op het water.

 

Wetsuit Kopen Kind

 

Wetsuit voor een kind? Zorg dat het wetsuit voldoende beschermt! Kinderen koelen snel af omdat ze nog weinig vet hebben. Kies dus meestal een warmer wetsuit dan je zelf aan zou doen. De 3/2 Boston is dan ook het meest gekozen optie bij het wetsuit kopen voor kinderen. Voor de koudere maanden is de 5/3 Malmö zeker aan te raden!

 

Wetsuit Aanbieding


In onze wetsuit outlet hebben we wisselende aanbiedingen met wetsuits of surfpakken. De wetsuit aanbieding die in de outlet staat is meestal op=op. Een wetsuit die in de outlet staat is vaak een uitlopend model of een model van het vorige seizoen. Ook kan het seizoen dat een het een laatste maat is van een serie pakken. Het aanbod wisselt regelmatig, dus hou voor de beste wetsuit aanbieding de outlet in de gaten en scoor je koopje!

Winkel & Klantenservice Maandag t/m Zaterdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550