Wakeboard Lijn

wakeboard lijn

Een wakeboard lijn wordt ook wel een handle genoemd. De wakeboard handles zijn te gebruiken achter de boot of neem je eigen lijn mee naar de kabelbaan. Een belangrijk aan een wakeboard lijn is dat er bijna geen rek in zit. Hierdoor kan je tijdens tricks jezelf aan de handle op trekken Een waterski lijn heeft bijvoorbeeld wel veel rek, waardoor het niet geschikt is om met de deze lijn te wakeboarden. De lengte van de lijnen verschillen tussen de 16 en 20 meter. Voor beginnende wakeboarders is een lijn van ongeveer 19 meter zeer geschikt. De wakeboard handles hebben een nylon grip of een EVA grip. In onze wakeboard shop hebben wij de lijnen van JOBE.

Wakeboard Lijn Kopen

 

Een wakeboard lijn kopen? Dit kan bij ons al vanaf €39,99. Binnen het assortiment hebben wij de wakeboard lijn combo elite en de wake combo prime. De JOBE Wake Combo Prime is te verkrijgen in 3 kleuren namelijk de kleuren rood, blauw en geel. Beide lijnen hebben een potlood drijver en een 15 inch hoofdlijn handgreep. De JOBE Wakeboard lijnen zijn ook zeer geschikt om mee te kneeboarden en waterskiën.

 

JOBE Wakeboard Lijn

 

Naast de wakeboards en wakeboard bindingen heeft JOBE ook de wakeboard lijnen. De meest verkochte handles zijn de prime en elite. De JOBE Prime is een prima handle voor beginnende en gevorderde wakeboarders. De lijn heeft een lengte van 55ft en de handle is 15 inch breed met 27.5 mm grip. Het verschil met de JOBE Elite is dat deze een 70ft lijn heeft en 28 mm grip. De langere lijn is om meer lijn te hebben wanneer je hoger wil springen. De extra grip op de handle zorgt voor een stevigere greep.

 

Wakeboard Lijn Elite

 

De JOBE Elite Wakeboard Lijn is een lijn voor ervaren wakeboarders. Het rekloze nylon zorgt ervoor dat je spanning op je lijn houdt. De lengte van de JOBE Elite is 19.8 m en de handle heeft EVA schuim voor een stevige greep. Een ideale lijn om maximale jumps mee te maken. Een wakeboard handle is eenvoudig te bevestigen aan de boot. Wanneer je boot geen bevestigingspunt heeft is daarvoor de Watersports Bridle die ervoor zorgt dat de lijn niet in de schroef komt.

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl