Kneeboard

Een Kneeboard is leuk voor achter de speedboot of rubberboot met wat minder pk en snelheid. Kneeboard liggen mooi op het water wat zorgt voor minder weerstand hierdoor kan in tegenstelling tot een wakeboard met minder pk hogere snelheden worden gehaald. In ons assortiment hebben we verschillende boards met verschillende eigenschappen. Een los board of een complete package met tas, touw en lijn zodat je direct het water op kunt!

Kneeboard Kopen

 

Het verschil tussen de verschillende modellen wakeboards in het assortiment zit tussen de maakwijze van het board. Kneeboards worden op twee manieren geproduceerd

 

Compression molded

 

Een compression Molded kneeboard is op elkaar geperst waardoor het board een beter drijfvermogen heeft. Hierdoor heeft het board meer snelheid en is beter bestuurbaar op de golven. Compression molded kneeboards zijn de Stage en Chilipepper.

 

Rotomolded

 

Een rotomolded board wordt gemaakt met een holle kern, deze kern wordt volgespoten met PU. Het nadeel van Rotomolded is dat het drijfvermogen minder is dan van Compression molded. Het grootste voordel van Rotomolded is dat het voordeliger is. Kneeboards die Rotomolded zijn de Shock en Streak.

 

De Stage is de absolute topper uit het assortiment. Dit board is voorzien van een sterke core en ABS sidewalls waardoor dit kneeboard ook geschikt is in het wakepark/kabelbaan voor de obstakels. De Chilipepper zit daar net onder en is alleen geschikt voor achter de boot.

 

Het verschil tussen de Stage en Shock is het formaat van het board. Voor een volwassene is de Shock aan te raden voor meer drijfvermogen.

 

JOBE Kneeboard

 

JOBE Kneeboard? Wij hebben alle Kneeboards van JOBE. . Er is al een board vanaf € 149,99, Dit is het model JOBE Streak. Een instap model Kneeboard van JOBE. Een prima board met een vlijmscherpe prijs. De JOBE Shock is iets groter dan de Streak wat zorgt voor meer drijfvermogen. Dit is aan te raden voor een groter/zwaarder persoon. Zowel de Shock als Streak zijn verkrijgbaar in een voordeelpakket. De package deal bestaat uit een board, lijn, zwemvest en draagtas. Compleet om direct het water op te gaan! Naast de instapmodellen heeft JOBE ook twee high end kneeboards in het assortiment. Dit zijn de Chilipepper en Stage.

 

Kneeboard Lijn


Om de set compleet te maken ben je een kneeboard lijn nodig, deze zit vast aan een bridle of skipaal aan de boot. Bij het starten maak je de lijn vast een het board en na de start kan je de handle van de lijn vast pakken om het board te besturen.

Winkel & Klantenservice Woensdag t/m Vrijdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550