JOBE Sports

JOBE Sports is in de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste watersport merk in Nederland!

Met als doel om zoveel mogelijk mensen op het water te krijgen. Daarom is voor elke watersport een assortiment samengesteld voor elk budget en niveau. Zo heeft JOBE voor iedereen watersportartikelen. Door continu te blijven investeren in innovatie en ontwikkeling in de producten blijft JOBE zorgen voor de juiste beleving op het water. Veel verkochte watersportartikelen van JOBE zijn het wetsuit, zwemvest en wakeboard. Bekijk het complete JOBE Sports assortiment online of kom langs in onze JOBE Shop!
Vragen of meer informatie over JOBE? Bel of mail ons gerust! 0513-785550 of info@watersportsonline.nl

JOBE Zwemvest

JOBE Wetsuit

JOBE Wakeboard

JOBE Waterski

X

Jobe Kneeboard

jobe boardshorts

jobe funtube

Jobe Sup

JOBE Wetsuit


Een JOBE wetsuit is er voor Heren, Dames en kinderen. Voor elk seizoen is er een wetsuit die biedt wat de omstandigheden vragen. De warmte/isolatie van het pak wordt bepaald door de dikte van het Neopreen. De gangbare dikte's voor wetsuits zijn van 1 mm t/m 5 mm op het lichaam. Op de armen en benen is het neopreen altijd dunner. In het voorseizoen en de winter kan het water ijskoud zijn, om dan als fanatieke watersporter toch het water op te gaan is een goed wetsuit essentieel. De Yukon 4/3 geeft de isolatie die nodig is! In de zomer is een 3/2 fullsuit of bij warmere omstandigheden een 3/2 shorty aan te raden. Populaire modellen zijn de Perth voor heren en Sofia voor dames.

Een goedkoop wetsuit? Ook voor iemand die minder veeleisend is en het wetsuit incidenteel gebruikt heeft JOBE een ruim assortiment wetsuits. De Atlanta en Savannah zijn de basic modellen, deze zijn verkrijgbaar voor zowel heren als dames.


JOBE Zwemvest


Zwemvesten zorgen voor veiligheid maar moeten ook comfortabel zijn. Een comfortabel JOBE Zwemvest heeft een goede pasvorm en is functioneel. Zwemvesten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals Neopreen en Nylon. Neopreen is een luxere materiaalsoort wat zorgt voor meer comfort en functionaliteit van het zwemvest.
Naast standaard zwemvesten is het impact vest ook populair, een impact vest wordt gebruikt tijdens het wakeboarden en waterskiën. Deze vesten hebben geen CE keuring waardoor ze niet te gebruiken zijn in de boot. Een Impact Vest of Competition Vest geeft de flexibiliteit en bewegingsvrijheid en bescherming die nodig is op je wakeboard of waterski!


JOBE Wakeboard

 

 

De wakeboards van JOBE zijn populair onder de wakeboarders. De team riders presteren de laatste tijd goed met de wakeboards. Een bekende team rider is Austin Hair, hij heeft het Maddox wakeboard ontwikkeld. Naast Austin Hair is ook Marc Kroon een Wakeboard Boat rider. In het wakepark zijn Sam de Haan, Yonel Cohen, Julian Cohen, Maxine Sapulette, Jon Dickey en Ian Curry Lindahl de teamriders. Deze riders strijden jaarlijks mee om de wakeboard titels.

Het assortiment wakeboards is opgebouwd vanuit de gedachte; goed, beter, best. Zo is er voor elk budget en wensen een board. De wakeboard modellen zijn verkrijgbaar in een standaard en premium uitvoering. De premium uitvoering is luxer afgewerkt dan het standaard model. De Knox Premium en Maddox Premium hebben naast de afwerking nog vele andere verschillen ten opzichte van de Standaard Knox en Maddox. Voor de kids is er het Jinx board, uitgevoerd in een complete package om direct het water op te gaan. Ook voor de dames is er een speciaal board, de Vanity Women is speciaal ontwikkeld voor dames.

JOBE Kneeboard


Kneeboarden is een populaire sport voor achter de boot, het voordeel van kneeboarden is dat het eenvoudig is om mee te beginnen en het makkelijker is dan wakeboarden of waterskiën.
Ook voor boten met minder vermogen kan Kneeboarden een uitkomst zijn doordat het board bij de start minder diep gaat in vergelijking tot wakeboarden of waterskien. Het voordeel hiervan is dat de boot minder vermogen nodig heeft om het board mee te trekken. Een Kneeboard is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Streak is een kleiner model wat geschikt is voor dames en kinderen. De Shock is een groter model met meer drijfvermogen geschikt voor heren. Zowel de Shock als de Streak zijn verkrijgbaar als los board of een complete set waarmee je direct het water op kunt!

JOBE Funtube


Een band voor achter de boot die over het water vliegt? Of een funtube waarin je lekker achterover kunt hangen en geniet van het mooie weer? Een Funtube is er in verschillende vormen en maten. Op het oog lijkt het soms dat er weinig verschil zit tussen de tubes maar op het water kunnen kleine details een groot verschil maken. Bekende funtubes zijn de Rumble en Thunder, dit seizoen de goedkoopste 1 persoons funtubes met een gat in het midden. Nadeel van deze tubes is dat ze veel diepgang hebben en dus minder geschikt zijn voor boten met minder PK. Hiervoor raden wij funtubes met veel lucht aan die makkelijk drijven, minder pk is meer lucht! Een voorbeeld hiervoor kan de Scout 2 persoons of Storm 2 persoons zijn om hem voor 1 persoon te gebruiken. Uitdaging op het water? Kies dan voor de Breeze 1 persoons!

 
JOBE Shop


Naast wakeboards, zwemvesten en wetsuits heeft het assortiment meer te bieden. Vrijwel elke board sport is te vinden in het assortiment. Denk hierbij aan Kneeboards, Wakesurfers en Wakeskates. Om je outfit compleet te maken is er de nodige Gear. Een goede en comfortabele bescherming is onmisbaar. Er is bijvoorbeeld niks vervelender dan thuis te komen met pijnlijk handen door je handle. De watersport handschoenen kunnen dit eenvoudig voorkomen.

jobe zwemvest

jobe wakeboard

jobe wetsuit

 

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl