JOBE Waterski

jobe waterski

JOBE
Waterski’s zijn kwalitatief goede ski’s voor betaalbare prijzen. De waterski’s voor het recreatief gebruik zijn de Mode, Allegre en Hemi. Deze modellen zijn verkrijgbaar in 59 of 67 inch. Naast de lengte en breedte maakt de binding het verschil tussen de verschillende modellen. De allegre serie is er in een package uitvoering of losse ski’s. De package uitvoering is compleet met waterski lijn, zwemvest en draagtas.


De JOBE Waterski’s en waterski accessoires zijn uit voorraad leverbaar! Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

JOBE Waterski Allegre

 

Het bekendste model uit de waterski collectie van JOBE is de Allegre, dit model is een topper is prijs/kwaliteit. De Allegre waterski’s hebben een basic universeel binding die geschikt is voor vrijwel elke voet. Eenvoudig te verstellen zodat je snel kunt wisselen. De JOBE Allegre is zowel verkrijgbaar in een package uitvoering compleet met waterski lijn, zwemvest en draagtas als alleen de losse ski’s.


JOBE Waterski Mode

 

De JOBE Mode is de top waterski uit het JOBE assortiment. Deze ski’s zijn voorzien van luxe bindingen die veel ondersteuning en comfort bieden tijdens een dag op het water. De lengte van Mode waterski is 67 inch en heeft een gemiddelde breedte wat zorgt voor veel stabiliteit. De geslepen randen in combinatie met de vormgeving zorgt ervoor dat de Mode scherp door het water snijdt.

 

JOBE Waterski Kopen

 

Bij het kopen van waterski’s zijn er een aantal keuze mogelijkheden. De ski’s hebben verschillende lengte’s, 67 inch is de meest gangbare maat voor tieners en volwassenen. 65 inch voor zwaardere personen of oudere kinderen. Voor de jongsten zijn er de Hemi Trainers. Naast de lengte zit het voornaamste verschil in de comfort van de binding. De details tijdens skiën worden gemaakt door de kleine details en vormgeving die voor een andere ervaring zorgen.

jobe waterski kopen

jobe waterski allegre

waterski jobe

 

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl