JOBE Wakeboard

JOBE Wakeboard

Een JOBE wakeboard? JOBE is in Nederland één van de martkleiders op het gebied van wakeboards.

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe innovaties in het wakeboard assortiment geweest waaronder de nieuwe JOBE Evo bindingen. Maar ook de vernieuwde Maddox en Knox wakeboards maken veel indruk! Het team met Riders is de afgelopen jaren enorm uitgebreid met enkele bekende wakeboarders. Naast boards voor de professionele boarders is er ook een breed assortiment voor beginnende of gevorderede wakeboards. Zowel voor achter de boot als op de kabelbaan!

Advies of meer informatie over een Wakeboard? 0513-785550 of info@watersportsonline.nl

JOBE Wakeboards


JOBE heeft verschillende wakeboards in het assortiment, tussen de boards zitten een aantal verschillen. Belangrijk om te weten bij het kopen van een board is waar ga je hem gebruiken? Achter de boot, op de kabelbaan of afwisselend? De JOBE Maddox is een wakeboard die geweldig is voor achter de boot, maar absoluut niet voor de kabelbaan. Het model Knox is bijvoorbeeld wel weer geschikt voor zowel de kabelbaan als achter de boot. Dit is een allround wakeboard. Hieronder een kort overzicht welke JOBE wakeboards waar geschikt voor zijn en wat je kan verwachten van het board


Knox – Allround Board / Best

Maddox – Boot Board/ Best

Prolix – Allround Board/ Beter

Vanity en Vanity Women –Allround Board / Goed

Logo – Boot Board / Goed

Jinx Kinder Wakeboard – Boot Board / Goed


JOBE Wakeboard Set


Naast een los JOBE wakeboard kun je ook een JOBE Wakeboard set kopen. Een JOBE Wakeboard Set bestaat naast een wakeboard uit JOBE wakeboard bindingen. Met een JOBE Wakeboard set krijg je een mooie korting. Bij alle JOBE Wakeboards is het mogelijk om het als set te kopen.


JOBE Vanity


De JOBE Vanity is al jaren een populair wakeboard in het assortiment. De Vanity is verkrijgbaar in een dames en heren board. JOBE Vanity is een wakeboard voor beginnende en gevorderde wakeboarders. Het board is allround wat wil zeggen dat hij zowel geschikt is voor achter de boot als op de kabelbaan. Deze combinatie maakt de Vanity een populair wakeboard.

X

jobe wakeboard kopen

jobe wakeboards

jobe vanity wakeboard

 

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl