JOBE Kneeboard

Jobe kneeboard


Een JOBE Kneeboard is ontzettend leuk achter een speedboot, op de kabelbaan maar ook achter een (rubber)boot met minder PK’s. Doordat een kneeboard veel minder weerstand levert dan een wakeboard, kan een kneeboard ook met minder PK’s gebruikt worden. Er zijn verschillende soorten JOBE kneeboards verkrijgbaar. Daarnaast zijn de meeste Kneeboards ook in een package verkrijgbaar. Hierdoor kun je voordelig starten met kneeboarden. Naast boards hebben wij alle benodigde accessoires voor je kneeboard zoals bijvoorbeeld zwemvesten en wetsuits.
Vragen of duidelijk advies nodig? Bel of mail gerust! 0513-785550 of info@watersportsonline.nl

JOBE Kneeboard Kinderen

 

De JOBE Streak is niet alleen te gebruiken voor volwassenen, maar is ook een perfect kneeboard voor kinderen. Dit komt omdat de Streak het kleinste JOBE Kneeboard is. Voor de beginnende kneeboarder is een package ideaal. Bij de package zit naast het JOBE kneeboard, een tas, touw en een universeel zwemvest. Door de package kun je op een laagdrempelige en goedkope manier beginnen met kneeboarden.

 

JOBE Kneeboard Kabelbaan

 

Het ideale JOBE kneeboard voor op de kabelbaan is de JOBE Stage. Dit komt door de extreem sterke kern van dit kneeboard in combinatie met de ABS sidewalls. Hierdoor is de Stage geschikt om over de obstakels van de kabelbaan heen te gaan. De stage is ook heel geschikt voor in een wakepark.

 

JOBE Kneeboard Kopen

 

Er zijn twee verschillende manieren waarop een JOBE kneeboard gemaakt wordt. Er zijn namelijk Compression molded en Rotomolded kneeboards. Bij een Compression molded kneeboard is het materiaal op elkaar geperst. Dit zorgt voor een extreem goed drijfvermogen. Door dit drijfvermogen is een Compression molded kneeboard goed bestuurbaar op de golven en heeft het veel snelheid. Een Rotomolded kneeboard bevat een holle kern, die vervolgens is volgespoten met PU. Hierdoor is het drijfvermogen minder dan van een Compression molded kneeboard. Een Rotomolded kneeboard is goedkoper dan een Compression molded kneeboard.

Zowel de JOBE kneeboard Shock als de Streak zijn rotomolded. Het verschil hiertussen is het formaat van het kneeboard. De JOBE Shock is een groter kneeboard dan de Streak en hierdoor is de Shock extra geschikt voor grotere/zwaardere volwassenen.

Rotomolded: Streak Kneeboard
Rotomolded: Shock Kneeboard
Compression Molded: Stage Kneeboard
Compression Molded: Chilipepper Kneeboard


jobe kneeboard kopen

jobe kneeboard shock

jobe kneeboard streak

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl