Helly Hansen Zwemvest

Een Helly Hansen Zwemvest is er voor dames, heren en kinderen in verschillende comfort niveaus. De grootste verschillen in comfort van een vest zitten in de zachtheid van de gebruikte schuimvulling. Maar ook zeker in de pasvorm door de verstel mogelijkheden op het Helly Hansen Zwemvest. Een bekend model voor zeilers is de Rider, dit model is iets korter dan de standaard zwemvesten wat voor meer bewegingsvrijheid tijdens het zeilen zorgt. Naast zwemvesten heeft Helly Hansen ook vaste en automatische reddingvesten in het assortiment.

Helly Hansen Zwemvest Verschillen

 

Het mooie aan de collectie zwemvesten van Helly Hansen is dat veel modellen verkrijgbaar zijn van kinder maten tot volwassen maten. Hierdoor kan iedereen hetzelfde zwemvest aan om stijlvol het water op te gaan. De meest verkochte modellen zijn de Sport II en Sport Comfort, het verschil tussen de modellen is de verstelbaarheid en zachtheid van de schuimvulling. Het Helly Hansen Zwemvest Sport Comfort is uitgerust met zacht foam en een handige ritssluiting in combinatie met een gespsluiting, hierdoor heeft de Sport Comfort een prettige pasvorm.

 

 

Helly Hansen Zwemvest Kind


Voor kinderen heeft Helly Hansen een ruim assortiment zwemvesten, het in tenslotte belangrijk om uw kind goed beschermt tegen de gevaren op en rond het water. Belangrijk om te weten is dat wanneer een kind nog geen zwemvest heeft wij zeker een reddingsvest aanraden. Het verschil tussen een Helly Hansen Zwemvest en Reddingsvest is dat een reddingsvest een kraag heeft die ervoor zorgt dat je in het water wordt omgedraaid op je rug. Voor de jongste kinderen heeft Helly Hansen een uniek reddingsvest ontwikkeld. Door de band tussen de benen en de hoge kraag wordt het kind direct op de rug geplaatst en is er ruime ondersteuning onder het hoofd door de hoge kraag.

 

 

Helly Hansen Zwemvest Rider

 

Als zeiler wil je veel bewegingsvrijheid tijdens het besturen van de zeilboot. Het Helly Hansen Zwemvest Rider is een comfortabel zwemvest die iets korter is dan een normaal zwemvest. Uitgerust met dunne schouderbanden van neopreen voor veel flexibiliteit en bewegingsvrijheid bij de armen. De gele kleur in de kleurstellingen zwart/geel en geel/zwart is een fluorescerende materiaal, hierdoor val je extra goed op in je boot en in het water wat natuurlijk bijdraagt aan de veiligheid. Daarnaast is het zwemvest uitgerust met een handig telefoonzakje op de borst en ritssluiting die zorgt voor een goede pasvorm van het Helly Hansen Zwemvest.

 

Let op! Onze winkel is tijdelijk gesloten! | Vragen? info@watersportsonline.nl