Gill Zeilkleding

Gill Zeilkleding


Gill is een Engels zeilkleding merk wat is opgericht in 1975 door Nick Gil. Zijn frustratie over de kwaliteit en het aanbod voor ‘Dinghy Zeilkleding’ resulteerde in een nieuw merk. Vanaf 1980 kreeg het merk meer vorm en werden de eerste boat shows bezocht met als resultaat de eerste buitenlandse order. In de daarop volgende jaren is het merk uitgegroeid tot één van de bekendste zeilkleding producenten. Het huidige aanbod is met name gericht op grote zeilboten, voor zowel recreatief gebruik tot voor bijvoorbeeld de grootste offshore races in de wereld.

Gill Zeilkleding

 

De collectie Gill Zeilkleding is opgedeeld in zes verschillende categorieën. Namelijk Ocean, Offshore, Coastal, Inshore, Racing en Dinghy. Daarnaast is er een ruim aanbod vrijetijdskleding. Elke categorie zeilkleding heeft zijn eigenschappen, Gill wil voor elke zeil divisie de beste kleding ontwikkelen voor een maximaal comfort aan boord en een optimale prestatie.

 

Gill Zeiljas

 

Een Gill Zeiljas is er voor heren, dames en kinderen. De OS2 zeiljas is een bekend model door bijvoorbeeld de goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze zeiljas is geschikt voor op binnenwater, langs de kust of op open zee. Het 2 lagen gelamineerde materiaal zorgt voor een ongekende waterdichtheid, winddichtheid en ademend vermogen. Alle naden van de jas zijn getapet waardoor lekkage bij de naden voorkomen wordt. De robuuste YKK rits heeft Aquaguard bescherming wat zorgt dat de rits waterdicht is. De OS2 zeiljas is voorzien van vele handige zakken en heeft een hoge en warme fleece kraag.

 

Gill Ocean

 

Zeilen op de oceaan vraagt veel van kleding. De Ocean Zeilkleding van Gill geeft maximale bescherming en functionaliteit. Zeiljassen uit de Ocean serie zijn gemaakt van 3 lagen materiaal met innovatief SuperFabric® protectie zones. Deze SuperFabric® beschermt langdurig tegen water en wind. Dus zelfs bij meest zware omstandigheden blijft de Ocean zeiljas beschermen. Naast zeiljassen heeft de Ocean collectie alle kleding die nodig is voor een tocht op de oceaan zoals bijvoorbeeld zeillaarzen.

Gill Zeiljas

Gill Zeilkleding

Gill OceanWinkel & Klantenservice Maandag t/m Vrijdag 10:00-17:00 | Vragen? 0513-785550