Showroom en Telefonische Klantenservice Donderdag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 | Vragen? 0513-785550

Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik een of meerdere artikelen Ruilen?


Een of meerdere artikelen ruilen kan eenvoudig en snel. Je stuurt de artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst retour en besteld via de webshop de nieuwe artikelen. Hierdoor hoeft je niet te wachten tot de retourzending bij ons is aangekomen en is verwerkt en heb je het snelst de nieuwe artikelen weer in huis. Afhankelijk van het bestel bedrag betaal je wel of geen verzendkosten. De kosten voor het terugsturen van de artikelen betaal je zelf.

Hoe kan ik één of meerdere artikelen Retourneren?


Een retourzending kan binnen 14 dagen na de dag van ontvangst worden geretourneerd met een ingevuld Retourformulier (herroepingsformulier). Deze kan je via de link onderaan deze pagina downloaden. Ook kan je de retour aanmelden via het online retourformulier onderaan deze pagina. Houd er rekening mee dat de artikelen in ongeschonden staat, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak de artikelen goed en stuur het binnen 14 dagen na de dag van ontvangst met voldoende frankering terug.

Wij storten het gehele aankoopbedrag terug inclusief standaard verzendkosten voor de heenzending. Indien je slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszin's hebt ingestemd.

Het bedrag krijg je uiterlijk binnen 14 dagen retour, echter mogen wij wel wachten met de terugbetaling tot totdat de producten zijn ontvangen. Of totdat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien je ons tijdens het retourttermijn vooraf op de hoogte brengt van de retour, dan heb je vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren.

TIP: Een voordelige manier om uw artikelen retour te sturen is via een DPD Pakketshop, hier kunt u de dichtstbijzijnde DPD Pakketshop vinden. https://www.pakkettenversturen.nl

Hoelang heb ik bedenktijd?


Je hebt wettelijk 14 dagen bedenktijd. Dit wil zeggen dat je de bestelde product(en) kunt beoordelen/passen. Net zoals je bij ons in de winkel kunt doen. Bent je niet tevreden met je aankoop? Dan kan je de bestelling binnen 14 dagen herroepen (retourneren). Na het herroepen heb je 14 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht hiervoor kunnen kosten voor in rekening worden gebracht. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Zorg ervoor dat je de producten binnen 14 dagen na ontvangst of binnen 14 dagen nadat je de overeenkomst heeft ontbonden aan ons retourneert, anders kunnen wij de retourzending helaas niet meer accepteren.

Welke artikelen kunnen niet worden geretourneerd?


Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform jouw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kunt u niet ruilen of retourneren.

Retourformumlier (Herroepingsformulier)


>>Download hier het retourformulier<<

Naast ons eigen retourformulier mag je ook gebruik maken van het Europese herroepingsformulier.

>>Download hier het Europese Herroepingsformulier<<

Retouradres

Watersportsonline.nl
t.a.v. Retouren
Ambachtswei 1
8501 XA Joure
Nederland

>>Download hier het retouradres<<


Online Retourformulier

Naas het herroepingsformulier kan je ook gebruik maken van ons onliner retourformulier. Vul onderstaande gegevens in en stuur je zending onder vermelding van je ordernummer retour door bijvoorbeeld de pakbon bij te sluiten.

Ook kan je gebruik maken van de onderstaande download link, hier kan je een retouradres downloaden die je eenvoudig kunt uitprinten en op het retour pakket kunt plakken.

>>Download hier het retouradres<<

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

* zijn verplichte velden