Showroom en Telefonische Klantenservice Donderdag t/m Zaterdag 10:00 -17:00 | Vragen? 0513-785550 of info@watersportsonline.nl

Ruilen & Retourneren

Wij willen dat je tevreden bent met je online aankoop. Wanneer er toch iets niet goed is helpen we je graag verder!

Bedenktermijn

Je hebt 14 dagen bedenktijd, dit wil zeggen dat je het bestelde product kunt beoordelen/passen. Net zoals je bij ons in de winkel kunt doen. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen herroepen (retourneren). Na het herroepen heb je 14 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht hiervoor kunnen kosten voor in rekening worden gebracht. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items die het gevolgd is van het gebruik van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Tip: Ga ook voorzichtig met de verpakking om.

Overeenkomst Herroepen (Retourneren)

Met ons herroepingsformulier kan je bestelling eenvoudig retourneren. Vul het retourformulier volledig in en verpak de artikelen goed in (bij voorkeur in de originele verpakking) en stuur het binnen 14 dagen met voldoende frankering. Na ontvangst van de herroeping handelen wij het zo snel mogelijk af. Zo spoedig mogelijk uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, We storten het bedrag terug via dezelfde betaalmethode die je gebruikt hebt. Indien je met creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag gestorneerd op je creditcard. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op het volgende maandafschrift. Je hebt ook de mogelijkheid om de retourzending af te geven in onze winkel. Als je AfterPay als betaalmethode hebt gekozen en deze rekening nog niet hebt betaald, dan passen, of verwijderen, wij de rekening (aan). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de herroeping hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat de producten heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Let er op dat je herroeping in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Herroepen van de bestelling is voor eigen rekening. Houd er dus rekening mee dat u zelf de frankering moet betalen van de verzending.

Ook kun je artikelen die in de aanbieding zijn bij ons herroepen. Hier maken wij geen onderscheid in. Vanzelfsprekend gelden dezelfde regels als bij een normale herroeping.

Ruilen

Het bestelde artikel ruilen voor een ander artikel? Dit kun u eenvoudig doen met ons herroeppingsformulier. Vul het formulier volledig in en geef aan voor welk artikel en/of maat, kleur of uitvoering u het wil ruilen. Houd er rekening mee dat de artikelen in ongeschonden staat, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak de artikelen goed en stuur het binnen 14 dagen met voldoende frankering terug. Na ontvangst regelen wij de rest voor u en sturen we de nieuwe artikelen naar u toe, mits alles in orde is. Voor het opsturen van de nieuwe artikelen vragen wij u een bijdrage van € 5,00. U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos om te ruilen in onze winkel. Wij versturen de nieuwe artikelen na ontvangst van de bijdrage voor het opnieuw opsturen.


Uitzonderingen

Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform jouw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kunt u niet ruilen of retourneren.

Herroepingsformulier

Hier kan je het herroepingsformulier downloaden en printen.
Ook kunt u gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping welke u als bijlage in onze Algemene Voorwaarden treft.
Lukt het niet? Neem dan contact met ons op.

Download hier het retourformulier!